Met uw mening kan ik mijn dienstverlening verder verbeteren!

Met uw mening kan ik mijn dienstverlening verder verbeteren!

Ik waardeer het enorm wanneer mijn klanten de moeite nemen om een recensie achterlaten om hun blijk van waardering over mijn dienstverlening ook met anderen te delen. Ik ontvang recensies op vele verschillende manieren: via een Google review, een mail, een whatsapp bericht of een handgeschreven kaart. Zie hieronder een verzameling van deze recensies. Vanuit de Wet op de Privacy laat ik de achternamen achterwege. 

 

Ivo & Christa uit Den Haag

Alexandra heeft ons huis tegen de hoogst mogelijke prijs verkocht en heeft ons alle zorgen hierover uit handen genomen. Wij wensen iedereen een makelaar als Alexandra omdat zij haar vak echt professioneel én met haar hart uitoefent. Echt geweldig!

John uit Leidschendam

Toen Alexandra mij vertelde dat mijn appartement binnen 2 weken - ruim boven de vraagprijs (die ik al hoog vond) - verkocht kon ik dat bijna niet geloven. Ik raad iedereen aan die zijn huis wil verkopen om Alexandra hier voor in te schakelen. Zij komt haar afspraken altijd na en zorgt ervoor dat zij alle verwachtingen overtreft. 

Christa uit Den Haag

Ik was bijna zover dat ik dacht dat ik voor altijd in mijn huurwoning moest blijven. Toen ontmoette ik Alexandra en zij ging voor mij op zoek naar mijn droomappartement. Binnen 5 weken vond zij hét appartement waar ik al die jaren naar op zoek was. Ik ben haar zeer dankbaar voor alles wat zij voor mij gedaan heeft!

Feresta uit Den Haag

Als je getrouwd bent wil je graag samenwonen, maar omdat het ons niet lukte om een huis te kopen schakelde wij uiteindelijk Alexandra in als aankoopmakelaar. Het is echt bijna niet te geloven, maar het lukte haar binnen 1 maand om ons huis te vinden. Wij zijn Alexandra onwijs dankbaar dat zij alles op alles gezet heeft om deze woning voor ons aan te kopen! Topper!

Nigel uit Zoetermeer

Ik was al zo lang op zoek naar een huis, maar greep er elke keer naast. Alexandra lukte het wel om binnen 2 weken dé woning te vinden waar ik al zo lang naar op zoek was. Ik ben ongelooflijk blij met haar!

Bianca B. uit Den Haag

Ik ben Alexandra enorm dankbaar omdat zij mijn droomhuis heeft gevonden en zo goed heeft onderhandeld over de prijs en de voorwaarden dat ik voldoende geld overhield om de verbouwingen ook gelijk kon uitvoeren. Je was altijd een luisterend oor en begreep wat ik zocht.

Paul H. uit Voorburg

Alexandra heeft ons van A t/m Z geholpen met het vinden van ons appartement. Wij vinden haar een hele fijne, professionele makelaar die haar vak met zichtbaar plezier uitoefent en altijd bereikbaar was; ook 's-avonds en in de weekenden. Echt top!

Natalie & Alex W. uit Voorburg

Nadat Alexandra ons huis binnen een week verkocht is ze direct aan de slag gegaan om ons nieuwe huis te zoeken. Ze heeft ons echt ontzorgd op alle fronten zodat wij alleen de verhuizing hoefden te regelen en ons nergens zorgen over hoefden te maken. Wij adviseren haar aan iedereen die een druk leven heeft, want voor haar is geen vraag te veel!

Denise L uit Den Haag

Alexandra is niet de standaard makelaar met veel mooie praatjes en weinig daden. Er was gelijk een mooie, professionele klik met haar waarbij zij  echt alle toezeggingen heeft waargemaakt.........en meer dan dat! Zij luistert naar haar klanten en handelt daar ook naar. Niet alleen verkocht zij ons huis voor een veel hoger bedrag dan wij hadden gehoopt, maar zij verkocht het huis ook nog eens super snel. Ik gun haar heel veel nieuwe klanten die hetzelfde mogen ervaren als wij hebben gedaan.

Jelena & Mike uit Den Haag

Wij hadden de hoop op ons droomhuis eigenlijk al opgegeven toen wij Alexandra ontmoette. Zij zei gelijk dat ze ervan overtuigd was dat zij ons droomhuis zou vinden. Ze kwam binnen 1,5 week al met een appartement die aan alle woonwensen voldeed, maar wij konden niet naar de bezichtiging (druk, druk, druk). Geen probleem, zei Alexandra en ze is alleen gegaan! Na afloop was zij dusdanig enthousiast dat ze ons overtuigde om gelijk een bod te doen. Na scherpe onderhandelingen kregen wij het huis gegund. Hierna zijn wij pas gaan kijken! En wij waren net zo enthousiast als Alexandra en dus superblij met deze aankoop! Echt een topper!

Susanne & Jos v.d. B. uit Nootdorp

Wij kochten een woning die Alexandra in de verkoop had en hadden gelijk een heel goed gevoel over haar als makelaar. Dus we hebben haar gevraagd of zij onze woning wilde verkopen. Mijn man en ik hebben allebei ontzettend drukke banen (naast het gezin) en maakten ons best wel zorgen of dit allemaal goed zou komen. Het hele traject is vlekkeloos verlopen zonder dat wij ons druk hoefden te maken. Echt een aanrader voor iedereen met een drukke baan of leven die plannen heeft om te verhuizen!