Met uw mening kan ik mijn dienstverlening verder verbeteren!

Ik waardeer het enorm wanneer mijn klanten de moeite nemen om mij te vertellen hoe ze mijn dienstverlening hebben ervaren. Ik ontvang deze feedback (recensies) op vele verschillende manieren: via een Google review, een mail, een whatsapp bericht of een handgeschreven kaart. Zie hieronder een verzameling van deze recensies. Vanuit de Wet op de Privacy laat ik de achternamen achterwege. 

 

Nicoline & Robin uit Zoetermeer

Zoals de meeste woningzoekers gemerkt hebben is het chaos in de huizenmarkt. Wij hebben Alexandra ingeschakeld als makelaar wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Alexandra heeft een hoop kennis over de huizenmarkt en heeft snel door waar je naar op zoek bent. Zij handelt zeer snel, zowel in de communicatie als het inplannen van bezichtigingen. Zelfs in de weekenden en avonduren kregen wij snel antwoord op alle vragen. Wij zijn starters op de huizenmarkt en wisten daarom niet wat alles betekende of wat wij moesten regelen. Zij heeft ons alles duidelijk gemaakt zodat wij het wél snapten. Ook was Alexandra altijd eerlijk; als zij op voorhand wist dat het huis niks voor ons was, als er mankementen aan het huis waren of dat zij wist dat de prijs van het huis te hoog was. Dankzij Alexandra hebben wij ons droomhuis!

Rob uit Zoetermeer

Gelijk tijdens het eerste gesprek was er de klik met Alexandra. Zij begreep snel naar wat voor een woning wij op zoek waren en ik ontving de volgende ochtend om 6:30 uur de eerste link naar een geschikte woning. Ze schreef er nog bij dat zij dacht dat deze woning perfect bij ons paste en regelde een bezichtiging. Ze had helemaal gelijk, want wij waren op slag verliefd op dit huis! Na een uitgebreid advies van Alexandra over een uit te brengen bod stuurde zij het bod naar de andere makelaar. Toen was het even wachten........... Binnen 3 weken na onze eerste ontmoeting kregen wij het geweldige nieuws dat ons bod geaccepteerd was. Dit hadden wij NOOIT verwacht en we waren best even emotioneel. Dit gevoel gunnen wij iedereen!

Sebastiaan uit Zoetermeer

Alexandra heeft mij geholpen bij de zoektocht naar mijn nieuwe woning. Na een eerdere ervaring met een aankoopmakelaar waarbij ik voor iedere bezichtiging moest betalen en daarom vaak maar alleen ging was Alexandra een verademing! Zij regelde de bezichtigingen én ging altijd mee. Na drie bezichtigingen was het al raak en binnenkort woon ik in mijn droomhuis!

Tanja uit Zoetermeer

Na een nare ervaring met een makelaar uit Leidschendam was ik bijna angstig om op zoek te gaan naar een makelaar die mij kon helpen naar mijn nieuwe huis (of thuis zoals Alexandra dat telkens zei). Aan de telefoon kreeg ik gelijk al een goed gevoel en dat werd bevestigd tijdens het gesprek bij mij thuis. Niets is Alexandra te veel. Vanuit mijn onzekerheid moest zij mij heel veel uitleggen en soms nog een tweede keer. Daarbij gaf zij mij nooit het gevoel dat ik dom was of zo. Mijn nieuwe thuis is echt geweldig! Hier ga ik nooit meer weg.

Ewoud uit Zoetermeer

Alexandra heeft ons fantastisch geadviseerd bij de verkoop van ons nieuwe huis én was onze aankoopmakelaar voor ons nieuwe droomhuis in Zoetermeer! Alexandra onderscheidde zich niet alleen door haar creatieve, ondernemende offerte voor deze combinatie opdracht, maar zij heeft ons zoveel werk uit handen genomen. We hadden dit traject nooit gered zonder al haar hulp; het maakte haar niet uit dat wij op zondag belden of zelfs een keer pas om 21.00 uur! We hadden veel vragen, maar nooit de indruk van Alexandra dat het haar stoorde. Alexandra is niet alleen super professioneel maar ook gewoon een hele lieve vrouw!

Zita & Paul uit Nootdorp

Door omstandigheden moest ons huis snel verkocht worden. Alexandra heeft laten zien dat zij in staat is om een ​​paar tandjes bij te schakelen en vond een geweldig nieuw huis voor Paul. Wij gunnen iedereen een makelaar als Alexandra!

Ivo & Christa uit Den Haag

Alexandra heeft ons huis tegen de hoogst mogelijke prijs verkocht en heeft ons alle zorgen uit handen genomen. Wij wensen iedereen een makelaar als Alexandra omdat zij haar vak echt professioneel én met haar hart rijkent. Echt geweldig!

John uit Leidschendam

Toen Alexandra mij vertelde dat mijn appartement binnen 2 weken - ruim boven de vraagprijs - verkocht kon ik dat bijna niet geloven. Ik raad iedereen aan die zijn huis zal verkopen om Alexandra hier voor in te schakelen. Zij komt haar afspraken altijd na en zorgt ervoor dat zij alle verwachtingen overtreft. 

Christa uit Den Haag

Ik was bijna zover dat ik dacht dat ik voor altijd in mijn huurwoning moest blijven. Toen ontmoeting ik Alexandra en zij ging voor mij op zoek naar mijn droomappartement. Binnen 5 weken vond zij het appartement waar ik al die jaren naar op zoek was. Ik ben haar zeer dankbaar voor alles wat zij voor mij gedaan heeft!

Feresta uit Den Haag

Als je getrouwd bent wil je graag samenwonen, maar omdat het ons niet lukte om een ​​huis te kopen schakelde wij hebben Alexandra in als aankoopmakelaar. Het is echt bijna niet te geloven, maar het lukte haar binnen 1 maand om ons huis te vinden. Wij zijn Alexandra onwijs dankbaar dat zij alles op alles gezet heeft om deze woning voor ons aan te kopen! Topper!

Nigel uit Zoetermeer

Ik was al zo lang op zoek naar een huis, maar greep er elke keer naast. Alexandra lukte het wel om binnen 2 weken een woning te vinden waar ik al zo lang naar op zoek was. Ik ben ongelooflijk blij met haar!

Bianca B. uit Den Haag

Ik ben Alexandra enorm dankbaar omdat zij mijn droomhuis heeft gevonden en zo goed heeft onderhandeld over de prijs en de voorwaarden dat ik voldoende geld overhield om de verbouwingen ook gelijk kon uitvoeren. Je was altijd een luisterend oor en begreep wat ik zocht.

Paul H. uit Voorburg

Alexandra heeft ons van A t/m Z geholpen met het vinden van ons appartement. Wij vinden haar een hele fijne, professionele makelaar die haar vak met zichtbaar plezier uitoefent en altijd bereikbaar was; ook 's-avonds en in de weekenden. Echt top!

Natalie & Alex W. uit Voorburg

Nadat Alexandra ons huis binnen een week verkocht is ze direct aan de slag gegaan om ons nieuwe huis te zoeken. Ze heeft ons echt ontzorgd op alle fronten zodat wij alleen de verhuizing hoefden te regelen en ons nergens zorgen over hoefden te maken. Wij adviseren haar aan iedereen die een druk leven heeft, want voor haar is geen vraag te veel!

Denise L uit Den Haag

Alexandra is niet de standaard makelaar met veel mooie praatjes en weinig daden. Er was gelijk een mooie, professionele klik met haar waarbij zij  echt alle toezeggingen heeft waargemaakt.........en meer dan dat! Zij luistert naar haar klanten en handelt daar ook naar. Niet alleen verkocht zij ons huis voor een veel hoger bedrag dan wij hadden gehoopt, maar zij verkocht het huis ook nog eens super snel. Ik gun haar heel veel nieuwe klanten die hetzelfde mogen ervaren als wij hebben gedaan.

Jelena & Mike uit Den Haag

Wij hadden de hoop op ons droomhuis eigenlijk al opgegeven toen wij Alexandra ontmoette. Zij zei gelijk dat ze ervan overtuigd was dat zij ons droomhuis zou vinden. Ze kwam binnen 1,5 week al met een appartement die aan alle woonwensen voldeed, maar wij konden niet naar de bezichtiging (druk, druk, druk). Geen probleem, zei Alexandra en ze is alleen gegaan! Na afloop was zij dusdanig enthousiast dat ze ons overtuigde om gelijk een bod te doen. Na scherpe onderhandelingen kregen wij het huis gegund. Hierna zijn wij pas gaan kijken! En wij waren net zo enthousiast als Alexandra en dus superblij met deze aankoop! Echt een topper!

Susanne & Jos v.d. B. uit Nootdorp

Wij kochten een woning die Alexandra in de verkoop had en hadden gelijk een heel goed gevoel over haar als makelaar. Dus we hebben haar gevraagd of zij onze woning wilde verkopen. Mijn man en ik hebben allebei ontzettend drukke banen (naast het gezin) en maakten ons beste wel zorgen voor dit allemaal goed zou komen. Het hele traject is vlekkeloos verlopen zonder dat wij ons druk hoefden te maken. Echt een aanrader voor iedereen met een drukke baan of leven die plannen heeft om te verhuizen!