MAKELAAR NODIG IN ZOETERMEER?

ONTVANG VRIJBLIJVEND VERKOOPADVIES

Als jij van plan bent om je huis in Zoetermeer te verkopen zou ik graag bij je langs komen om te bespreken waarbij ik je kan helpen. Na dit gratis adviesgesprek stuur ik je een e-mail met daarin mijn waardebepaling én indien je wilt ook een offerte voor mijn kosten om de woning te verkopen. Wanneer je mij de opdracht gunt, zullen we samen een vraagprijs voor jouw woning vaststellen.

WONINGZOEKENDEN VERLIEFD LATEN WORDEN OP JOUW HUIS

Met professionele foto's zullen zoveel mogelijk mensen verliefd worden op uw woning en met een duidelijke plattegrond kunnen zij direct hun eigen indeling bepalen. Zo zal de juiste koper zo snel en makkelijk mogelijk bij uw woning terecht komen.

EEN MAKELAAR DIE JOUW HUIS EN WENSEN KENT

Ik geef je op integere wijze inzicht welke vragen je echt hebt om daarna samen met jou te komen tot de juiste antwoorden en daar waar mogelijk ondersteun ik graag in de realisatie daarvan.

INTEGER RENDEMENT BIJ AAN- EN VERKOOP VAN VASTGOED VOOR PARTICULIEREN

Ik ben ervan overtuigd dat vanuit wederzijds respect en vertrouwen het best haalbare resultaat gerealiseerd kan worden.

TARIEVEN

Het is natuurlijk belangrijk dat er duidelijke afspraken zijn over het tarief dat ik je (vooraf of via de notaris) in rekening zal brengen als verkoop- of aankoopmakelaar; daarom doe ik dit vooraf, zodat er geen onverwachte kosten ontstaan!

GEKWALIFICEERDE VBO-MAKELAARS

Ik hecht grote waarde aan professioneel, eerlijk advies en dat is de reden dat ik ervoor zorg dat ik mijn kennis van vastgoed én de ontwikkelingen in mijn werkgebied up-to-date houd. En wanneer ik onverhoopt het antwoord niet paraat heb, weet ik exact waar ik de juiste informatie vandaan kan halen.

RUIME OPENINGSTIJDEN

Ik ben voor mijn (potentiële) klanten 24/7 bereikbaar via telefoon, whatsapp, mijn website….. En wanneer ik even niet in de gelegenheid ben om de telefoon aan te nemen, kunt u van mij gegarandeerd een reactie binnen 2 uur verwachten.

VRAGEN? Ik help JE GRAAG

 

WONEN IN Zoetermeer

Zoetermeer heeft zo’n bijna 125.000 inwoners en maakt onderdeel uit van de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. In 1962 werd Zoetermeer aangewezen als groeikern van Den Haag. In korte tijd is het dorp Zoetermeer in inwoneraantal uitgegroeid tot de derde gemeente van de provincie Zuid-Holland.

 • Stadscentrum 
 • Dorp
 • Driemanspolder 
 • Meerzicht 
 • Buytenwegh 
 • de Leyens 
 • Rokkeveen 
 • Palenstein 
 • Seghwaert 
 • Noordhove 
 • Oosterheem 

 

Zoetermeer ligt tussen Den Haag en Gouda aan de A12. De stad wordt ontsloten door een hoofdstructuur van een beperkt aantal wegen. Ook in de wijken is het aantal hoofdwegen die aansluiten op de hoofdstructuur beperkt. Hoewel dit principe de doorstroming bevordert blijkt het tijdens calamiteiten verlammend te kunnen werken. Veel aandacht is besteed aan de vele fietspaden die de verkeerswegen ongelijkvloers kruisen.

Zoetermeer wordt per spoor ontsloten door de spoorlijn Gouda-Den Haag Centraal met de stations Zoetermeer, Zoetermeer Oost en Lansingerland-Zoetermeer.

De Zoetermeer Stadslijn, geopend in 1977, was een tweede spoorverbinding die de wijken onderling verbond. In 2006 en 2007 werd die lijn verbouwd tot een van de eerste lijnen van RandstadRail, die een moderne OV-verbinding tussen Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam vormt.

Station Lansingerland-Zoetermeer voorziet de wijk Oosterheem van een betere aansluiting op de spoorlijn Gouda - Den Haag. De naam van het station is een combinatie van Lansingerland en Zoetermeer, omdat het station op de grens van deze twee gemeenten ligt. Het station is onderdeel van het project Stedenbaan, een metro-achtige verbinding van stoptreinen in de Randstad. De verlengde Oosterheemlijn van RandstadRail zal bij station Lansingerland-Zoetermeer de spoorlijn Gouda - Den Haag kruisen en daar eindigen. De voltooiing van het nieuwe station is uitgesteld tot mei 2019.[8] De NS-sprinters halteren sinds 9 december 2018 op dit station. In het voorjaar van 2019 zullen de buslijnen 170 en 173 bij het station stoppen, RandstadRail lijn 4 zal vanaf mei 2019 tot aan het station doorrijden. Zo krijgt het oosten van Zoetermeer en het dorp Bleiswijk verbeterde verbindingen met Rotterdam, Den Haag en Gouda.

 

OVER ALEXANDRA VAN DER SCHOT

Dat ik makelen interessant vind, bleek al toen ik op mijn 21ste op een regenachtige avond mijn eigen appartement verkocht aan een ‘voorbijganger’ die interesse toonde. Nadat ik mijn studie afgerond had wilde ik eerst ervaring opdoen in sales…………….dat duurde veel langer dan ik gepland had. Nadat ik bij diverse werkgevers in loondienst gewerkt heb - in verschillende managementfuncties -besloot ik dat ik er klaar voor was om mijn kennis en ervaring in te zetten op de verkoop van huizen voor particulieren. Ik vind dat ik het mooiste vak mag uitoefenen als makelaar en voel me bevoorrecht dat ik dit als zelfstandig ondernemer kan doen. Klanten kiezen voor mij omdat zij weten dat ik begrijp dat een huis een thuis moet zijn.

WONING VERKOPEN OF KOPEN IN ZOETERMEER?

Ik wil mijn woning verkopen……wat nu?

Bij het verkopen van jouw huis komt een hoop kijken. Het is dan heel fijn als je hier goed in wordt begeleid en zo veel mogelijk handelingen, zorgen en werkzaamheden uit handen worden genomen waardoor je zorgeloos en succesvol de woning kunt verkopen. Dat doe ik graag voor u! Ik neem alle tijd voor u; voor, tijdens én na een succesvolle afloop van de opdracht.

U wilt een woning kopen en een nieuw thuis creëren. Het kopen van een woning kan ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen. Ik ben als makelaar gespecialiseerd om u professioneel te begeleiden bij deze belangrijke stap.

De voordelen van een aankoopmakelaar!

Een aankoopmakelaar:

 • heeft (vaak) voorrang bij de bezichtiging van huizen;
 • krijgt als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
 • voorkomt dat u in de bekende valkuilen trapt;
 • kent de markt, de stad, de wijken en woningen als zijn/haar eigen broekzak;
 • is een kundige en gedreven onderhandelaar;
 • begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht;
 • is kritisch en eerlijk.

We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Samen met jou breng ik in beeld wat jouw wensen en eisen zijn en wat je precies nodig hebt. Ik hou de markt voor je in de gaten en voorzie je regelmatig van nieuwe woningen die passen bij jouw zoekprofiel. Ik ga graag mee met het bezichtigen van woningen en onderzoek bijvoorbeeld de risico’s op achterstallig onderhoud, een slechte fundering of verborgen gebreken. Ook kijk ik of de vraagprijs wel reëel is. Ik beantwoord je vragen over de omgeving zoals voorzieningen en veiligheid  en geef advies en tips én uiteraard voer ik de onderhandelingen als jouw persoonlijke aankoopmakelaar.

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en ga ik met je mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geef ik mijn klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

 • Hypotheek
 • Taxatie
 • Duurzaam wonen
 • Bouwkundige inspectie
 • Notaris
 • Aannemers
 • Verhuisbedrijf

Ik realiseer mij goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor mijn klanten is en wil daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Mijn klanten mogen mij ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; mijn dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!

Bekijk hier recensies van klanten die u voor gingen!

ROUTEBESCHRIJVING

Openbaar Vervoer:

Uitstekend bereikbaar - klik hier om uw OV route te plannen via Google Maps

Auto/fiets -

Ruime parkeergelegenheid voor de deur - klik hier om uw auto of fiets route te plannen via Google Maps

 

IK HELP U GRAAG .......

Wilt u dat ik u bel voor een GRATIS adviesgesprek vanwege uw zoektocht naar een woning of de plannen om uw huis te verkopen? Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem binnen 2 uur contact met u op om een afspraak in te plannen.