MAKELAAR NODIG IN ZOETERMEER?

ONTVANG VRIJBLIJVEND VERKOOPADVIES

Als jij van plan bent om je huis in Zoetermeer te verkopen zou ik graag bij je langs komen om te bespreken waarbij ik je kan helpen. Na dit gratis adviesgesprek stuur ik een e-mail met daarin mijn waardebepaling en indien je dat wilt kun je ook een offerte ontvangen voor mijn kosten om de woning te verkopen. Wanneer je mij de opdracht gunt, zullen we samen een slimme, strategische vraagprijs voor jouw woning bepalen.

WONINGZOEKENDEN VERLIEFD LATEN WORDEN OP JOUW HUIS

Met professionele foto's en dito video zullen mensen verliefd worden op jouw woning en met een duidelijke plattegrond kunnen zij hun eigen indeling bepalen. Zo zal de juiste koper snel en gemakkelijk bij jouw woning uit komen.

EEN MAKELAAR DIE JOUW HUIS EN WENSEN KENT

Ik geef je op integere wijze inzicht welke vragen je echt hebt om daarna samen met jou te komen tot de juiste antwoorden en waar mogelijk ondersteun ik graag in de realisatie daarvan.

Het is natuurlijk belangrijk dat er duidelijke afspraken zijn over het tarief dat ik je (vooraf of via de notaris) in rekening zal brengen als verkoop- of aankoopmakelaar; daarom doe ik dit vooraf, zodat er achteraf nooit onverwachte kosten ontstaan!

GEKWALIFICEERDE VBO-MAKELAAR

Ik hecht grote waarde aan professioneel, eerlijk advies en dat is de reden dat ik ervoor zorg dat ik mijn kennis van vastgoed en de ontwikkelingen in mijn werkgebied up-to-date hou. En wanneer ik onverhoopt het antwoord niet paraat heb, weet ik exact waar ik de juiste informatie vandaan kan halen.

RUIME OPENINGSTIJDEN

Ik ben voor mijn klanten die 24/7 bereikbaar zijn via telefoon, whatsapp en mijn website. En wanneer ik zelf niet in de gelegenheid ben om de telefoon aan te nemen, kunt u van mij gegarandeerd een reactie binnen 2 uur verwachten .

VRAGEN? Ik help je graag.

 

OVER ALEXANDRA VAN DER SCHOT

Ik ben Alexandra van der Schot, 52 jaar en woonachtig in Den Haag (Leidschenveen). Dat ik makelen interessant vind, bleek al toen ik op mijn 21 ste  op een regenachtige avond mijn eigen appartement verkocht aan een 'voorbijganger' die een briefje in mijn brievenbus had gestopt omdat hij interesse had in mijn woning. Nadat ik mijn studie afgerond had wilde ik eerst ervaring opdoen in de verkoop ………… .dat duurde veel langer dan ik gepland had. Nadat ik bij diverse werkgevers in loondienst gewerkt heb - in verschillende managementfuncties - besloot ik dat ik er klaar voor was om mijn kennis en ervaring in te zetten op de verkoop van huizen voor particulieren. Ik vind dat ik het mooiste vak mag uitoefenen als makelaar en voel me bevoorrecht dat ik dit als zelfstandige ondernemer kan doen. Klanten kiezen voor mij omdat zij weten dat ik begrijp dat een huis een thuis moet zijn.

OP ZOEK NAAR EEN WONING IN ZOETERMEER?

"Ik heb al een paar keer achter het net gevist?"

Bij het kopen van een huis komt een heleboel kijken. Het is dan heel fijn als je hier goed wordt begeleid en zo veel mogelijk handelingen, zorgen en werkzaamheden uit handen wordt genomen waardoor je zorgeloos en succesvol de woning van je dromen kunt kopen. Dat doe ik graag samen met jou! Ik neem alle tijd voor je; voor, tijdens én na een succesvolle afloop van de opdracht.

Je wilt een woning kopen en een nieuw thuis creëren. Het kopen van een woning kan ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen. Ik ben als makelaar gespecialiseerd in professionele begeleiding bij deze belangrijke stap.

De voordelen van een aankoopmakelaar!

Een aankoopmakelaar:

 • heeft (vaak) voorrang bij de bezichtiging van huizen;
 • krijgt als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
 • voorkomt dat u in de bekende valkuilen trapt;
 • kent de markt, de stad, de wijken en woningen als zijn / haar eigen broekzak;
 • is een kundig en gedreven onderhandelaar;
 • begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht;
 • is kritisch en eerlijk.

We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Samen met jou breng ik in beeld wat jouw wensen en eisen zijn en wat je precies nodig hebt. Ik hou de markt voor je in de gaten en voorzie je regelmatig van nieuwe woningen die passen bij jouw zoekprofiel. Ik ga graag met je mee tijdens het bezichtigen van woningen. Is het een woning waar je een bod op wilt uitbrengen? Dan ga ik onderzoek plegen zodat ik je een perfect advies kan geven over een bod. Ook beoordeel ik of de vraagprijs wel reëel is. Ik beantwoord je vragen over de omgeving zoals voorzieningen en veiligheid en geef advies en tips en uiteraard voer ik de onderhandelingen als jouw persoonlijke aankoopmakelaar.

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van de eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en ga ik met je mee naar de notaris.

Naast de verkoop en aankoop van woningen geef ik mijn klanten graag advies in alle (onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

 • Hypotheek
 • Taxatie
 • Duurzaam wonen
 • Bouwkundige inspectie
 • Notaris
 • Aannemers
 • Verhuisbedrijf

Ik realiseer mij dat de aankoop van een woning geen dagelijkse kost voor mijn klanten is en wil daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Mijn klanten mogen mij ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; mijn dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!

Bekijk de recensies van klanten die u voor gingen!

 

IK HELP U GRAAG .......

Wilt u dat ik u bel voor een GRATIS adviesgesprek vanwege uw zoektocht naar een woning of de plannen om uw huis te verkopen? Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem binnen 2 uur contact met u op om een afspraak in te plannen.