Makelaar ontmoette kennis van Den Haag

Ik woon al lange tijd in Leidschenveen-Ypenburg, een stadsgebied van Den Haag. Den Haag ligt mij dan ook dicht bij het hart.

Vrijblijvend verkoopadvies

Plannen om jouw huis te verkopen? Ik kom graag bij je langs om de plannen samen met jou te bespreken. Na afloop stuur ik kosteloos via e-mail een waardebepaling van je woning zodat we een strategische vraagprijs vast kunnen stellen.

Woningzoekenden verliefd laten worden op jouw huis

Met mijn slimme verkoopstrategie zal ik zoveel mogelijk woningzoekenden verliefd laten worden op jouw huis. Dit doe ik door mooie, professionele foto's en dito video van jouw huis te maken zodat mensen niet kunnen wachten om hun eigen meubels erin te zetten. Met een duidelijke plattegrond met exacte afmetingen kunnen ze alvast hun eigen indeling bepalen.

Een makelaar die jouw huis en wensen kent

Wij geven je op integere wijze inzicht welke vragen je echt hebt om daarna samen te komen met jou om te komen tot de juiste antwoorden en waar waar mogelijk te ondersteunen wij graag in de realisatie daarvan.

Integer rendement bij aan- en verkoop van vastgoed voor particulieren

Ik ben ervan overtuigd dat vanuit wederzijds respect en vertrouwen het best haalbare resultaat gerealiseerd kan worden.

Tarieven

Wij maken vooraf duidelijke afspraken over het tarief dat ik je (vooraf van via de notaris) in rekening zal brengen als verkoop- of aankoopmakelaar; dit betekent dus geen onverwachte kosten achteraf!

Gekwalificeerde VBO-makelaars

Ik hecht grote waarde aan professioneel, eerlijk advies en dat is de reden dat ik ervoor zorg dat ik mijn kennis van vastgoed en de ontwikkelingen in mijn werkgebied up-to-date houders. En wanneer ik onverhoopt het antwoord niet paraat heb, weet ik exact waar ik de juiste informatie vandaan kan halen.

Ruime openingstijden

Ik ben voor mijn klanten die 24/7 bereikbaar zijn via telefoon, whatsapp, mijn website ... .. En wanneer ik zelfs niet in de gelegenheid ben om de telefoon aan te nemen, kunt u van mij gegarandeerd een reactie binnen 2 uur verwachten.

Wonen in Den Haag

Den  Haag  is de enige grote stad van Nederland aan zee! Vanaf bijna overal binnen de stad zit je binnen een half uur aan het strand, of dat nou met de fiets, openbaar vervoer van de auto is. 

Ook biedt Den Haag een erg gezellig en knus centrum met vrijwel alles op loopafstand van elkaar. 

Vragen? Wij helpen je graag

Over Alexandra van der Schot

Dat ik makelen interessant vind, bleek al toen ik op mijn 21 ste op een regenachtige avond mijn eigen appartement verkocht aan een 'voorbijganger' die interesse werd gebruikt. Nadat ik mijn studie afgerond had wilde ik eerst ervaring opdoen in sales ………… .dat duurde veel langer dan ik gepland had. Nadat ik bij diverse werkgevers in loondienst werkte heb ik in verschillende managementfuncties, die ik dat ik er klaar voor was om mijn kennis en ervaring in te zetten op de verkoop van huizen voor particulieren. Ik vind dat ik het mooiste vak mag uitoefenen als makelaar en voel me bevoorrecht dat ik dit sinds mijn 50 ste verjaardag als zelfstandig ondernemer kan doen. Klanten kiezen voor mij omdat zij weten dat ik begrijp dat een huis een thuis moet zijn.

Woning verkopen of kopen in Den Haag?

Ik wil mijn woning verkopen……wat nu?

Bij het verkopen van jouw huis komt een hoop kijken. Het is dan heel fijn als je hier goed in wordt begeleid en zo veel mogelijk handelingen, zorgen en werkzaamheden uit handen worden genomen waardoor je zorgeloos en succesvol de woning kunt verkopen. Dat doe ik graag voor u! Ik neem alle tijd voor u; voor, tijdens én na een succesvolle afloop van de opdracht.

U wilt een woning kopen en een nieuw thuis creëren. Het kopen van een woning kan ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen. Ik ben als makelaar gespecialiseerd om u professioneel te begeleiden bij deze belangrijke stap.

De voordelen van een aankoopmakelaar!

Een aankoopmakelaar:

 • heeft (vaak) voorrang bij de bezichtiging van huizen;
 • krijgt als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
 • voorkomt dat u in de bekende valkuilen trapt;
 • kent de markt, de stad, de wijken en woningen als zijn/haar eigen broekzak;
 • is een kundige en gedreven onderhandelaar;
 • begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht;
 • is kritisch en eerlijk.

We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Samen met jou brengen ik in beeld wat jouw wensen en eisen zijn en wat je precies nodig hebt. Ik hou de markt voor je in de gaten en voorzie je regelmatig van nieuwe woningen die passen bij jouw zoekprofiel. Ik ga graag mee met het bezichtigen van woningen en onderzoek bijvoorbeeld de risico's op achterstallig onderhoud, een slechte financiering van verborgen gebreken. Ook kijk ik of de vraagprijs wel reëel is. Ik beantwoord je vragen over de omgeving zoals voorzieningen en veiligheid en geef advies en tips en uiteraard voer ik de onderhandelingen als jouw persoonlijke aankoopmakelaar.

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en ga ik met je mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop van waardebepaling geef ik mijn klanten graag advies in alle (onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

 • Hypotheek
 • Taxatie
 • Duurzaam wonen
 • Bouwkundige inspectie
 • Notaris
 • Aannemers
 • Verhuisbedrijf

Ik realiseer mij dat de aankoop van een woning geen dagelijkse kost voor mijn klanten is en wil daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Mijn klanten mogen mij ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; mijn dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!

Routebeschrijving

Openbaar Vervoer:

Uitstekend bereikbaar - klik hier om uw OV route te plannen via Google Maps

Auto / fiets -

Ruime parkeerplaatsen voor de deur - klik hier om uw auto of fietsroute te plannen via Google Maps

IK HELP U GRAAG .......

Wilt u dat ik u bel voor een GRATIS adviesgesprek vanwege uw zoektocht naar een woning of de plannen om uw huis te verkopen? Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem binnen 2 uur contact met u op om een afspraak in te plannen.