MAKELAAR NODIG IN NOOTDORP?

ONTVANG VRIJBLIJVEND VERKOOPADVIES

Als jij van plan bent om je huis in Nootdorp te verkopen zou ik graag bij je langs komen om te bespreken waarbij ik je kan helpen. Na dit gratis adviesgesprek stuur ik een e-mail met daarin mijn waardebepaling en indien je ook een offerte wilt ontvangen voor mijn kosten om de woning te verkopen. Wanneer je mij de opdracht gunt, zullen we een vraagprijs voor jouw woning bepalen samenstellen.

WONINGZOEKENDEN VERLIEFD LATEN WORDEN OP JOUW HUIS

Met professionele foto's zullen mogelijk mogelijk mensen verliefd worden op uw woning en met een duidelijke plattegrond kunnen zij hun eigen indeling bepalen. Zo zal de juiste koper zo snel en gemakkelijk mogelijk zijn bij uw woning terecht komen.

EEN MAKELAAR DIE JOUW HUIS EN WENSEN KENT

Ik geef je op integere wijze inzicht welke vragen je echt hebt om daarna samen met jou te komen tot de juiste antwoorden en waar waar mogelijk ondersteund ik graag in de realisatie daarvan.

INTEGER RENDEMENT BIJ AAN- EN VERKOOP VAN VASTGOED VOOR PARTICULIEREN

Ik ben ervan overtuigd dat vanuit wederzijds respect en vertrouwen het best haalbare resultaat gerealiseerd kan worden.

Vastgesteld

Het is natuurlijk belangrijk dat er duidelijke afspraken zijn over het tarief dat ik je (vooraf van via de notaris) in rekening zal brengen als verkoop- of aankoopmakelaar; daarom doe ik dit  vooraf , zodat er  geen  onverwachte kosten ontstaan!

GEKWALIFICEERDE VBO-MAKELAARS

Ik hecht grote waarde aan professioneel, eerlijk advies en dat is de reden dat ik ervoor zorg dat ik mijn kennis van vastgoed en de ontwikkelingen in mijn werkgebied up-to-date houders. En wanneer ik onverhoopt het antwoord niet paraat heb, weet ik exact waar ik de juiste informatie vandaan kan halen.

RUIME OPENINGSTIJDEN

Ik ben voor mijn klanten die 24/7 bereikbaar zijn via telefoon, whatsapp, mijn website ... .. En wanneer ik zelfs niet in de gelegenheid ben om de telefoon aan te nemen, kunt u van mij gegarandeerd een reactie binnen 2 uur verwachten .

VRAGEN? Ik help JE GRAAG

 

OVER ALEXANDRA VAN DER SCHOT

Dat ik makelen interessant vind, bleek al toen ik op mijn 21 ste  op een regenachtige avond mijn eigen appartement verkocht aan een 'voorbijganger' die interesse werd gebruikt. Nadat ik mijn studie afgerond had wilde ik eerst ervaring opdoen in de verkoop ………… .dat duurde veel langer dan ik gepland had. Nadat ik bij diverse werkgevers in loondienst werkte Heb ik - in verschillende managementfuncties -besloot ik dat ik er klaar voor was om mijn kennis en ervaring in te zetten op de verkoop van huizen voor particulieren. Ik vind dat ik het mooiste vak mag uitoefenen als makelaar en voel me bevoorrecht dat ik dit als zelfstandige ondernemer kan doen. Klanten kiezen voor mij omdat zij weten dat ik begrijp dat een huis een thuis moet zijn.

VERKOPEN VAN KOPEN GEWONNEN IN NOOTDORP?

Ik wil mijn woning  verkopen ... wat nu?

Bij het verkopen van jouw huis komt een hoepel kijken. Het is dan heel fijn als je hier goed wordt begeleid en zo veel mogelijk handelingen, zorgen en werkzaamheden uit handen worden genomen waardoor je zorgeloos en succesvol de woning kunt verkopen. Dat doe ik graag voor u! Ik neem alle tijd voor u; voor, tijdens én na een succesvolle afloop van de opdracht.

U wilt een woning kopen en een nieuw thuis creëren. Het kopen van een woning kan ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen. Ik ben als makelaar gespecialiseerd in professionele begeleiding bij deze belangrijke stap.

De voordelen van een  aankoopmakelaar !

Een aankoopmakelaar:

 • heeft (vaak) voorrang bij de bezichtiging van huizen;
 • krijgt als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
 • voorkomt dat u in de bekende valkuilen trapt;
 • kent de markt, de stad, de wijken en woningen als zijn / haar eigen broekzak;
 • is een kundige en gedreven onderhandelaar;
 • begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht;
 • is kritisch en eerlijk.

We starten met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Samen met jou brengen ik in beeld wat jouw wensen en eisen zijn en wat je precies nodig hebt. Ik hou de markt voor je in de gaten en voorzie je regelmatig van nieuwe woningen die passen bij jouw zoekprofiel. Ik ga graag mee met het bezichtigen van woningen en onderzoek bijvoorbeeld de risico's op achterstallig onderhoud, een slechte financiering van verborgen gebreken. Ook kijk ik of de vraagprijs wel reëel is. Ik beantwoord je vragen over de omgeving zoals voorzieningen en veiligheid en geef advies en tips en uiteraard voer ik de onderhandelingen als jouw persoonlijke aankoopmakelaar.

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en ga ik met je mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop van waardebepaling geef ik mijn klanten graag advies in alle (onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

 • Hypotheek
 • Taxatie
 • Duurzaam wonen
 • Bouwkundige inspectie
 • Notaris
 • Aannemers
 • Verhuisbedrijf

Ik realiseer mij dat de aankoop van een woning geen dagelijkse kosten voor mijn klanten is en wil daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Mijn klanten mogen mij ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; mijn dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!

Bekijk  hier  recensies van klanten die u voor gingen!

ROUTEBESCHRIJVING

Openbaar Vervoer:

Uitstekend bereikbaar -  klik hier om uw OV route te plannen via Google Maps

Auto / fiets -

Ruime parkeerplaatsen voor de deur -  klik hier op uw auto of fietsroute te plannen via Google Maps

 

IK HELP U GRAAG .......

Wilt u dat ik u bel voor een GRATIS adviesgesprek vanwege uw zoektocht naar een woning of de plannen om uw huis te verkopen? Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem binnen 2 uur contact met u op om een afspraak in te plannen.