Onafhankelijk Hypotheekadvies

Een onafhankelijk hypotheekadvies begint met een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Omdat ik als makelaar een compleet pakket van hoogwaardige dienstverlening wil aanbieden aan mijn klanten, ben ik in gesprek gegaan met Pascal Noz & Mark van Luijk van Fload.  Pascal richt zich met name op hypotheken en Mark op verzekeringen.

Na afloop van een kennismakingsgesprek geven zij aan wat zij kunnen doen en wat de kosten zijn. Een duidelijk en scherp tarief, dus nooit verrassingen achteraf.

Gaat u met hen in zee, dan krijgt u deskundig advies over welke oplossing het beste past in uw situatie. Daar zoeken zij dan de best passende hypotheek bij. Zij kijken dan uiteraard naar de scherpste rente maar ook naar de beste voorwaarden, nu maar ook voor later.  En zij zijn echt onafhankelijk, dus voor hen telt alleen uw belang!

En zij ontzorgen u in het gehele traject, van kennismaking tot het afsluiten van de hypotheek/verzekering maar ook in de periode daarna.

Bij het hypotheekadvies adviseren zij niet alleen met betrekking het hypotheekproduct, er wordt ook gekeken naar calamiteiten (arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden), pensioen, testamenten e.d. Zodat uw financiële zaken nu en in de toekomst goed geregeld zijn.

Spreek u dit aan? Neem dan contact met hen op.

Onafhankelijk Hypotheekadvies

Een belangrijke reden om voor Fload te kiezen? De onafhankelijkheid: bij Fload krijgt u eerst deskundig advies over hoe uw hypotheek het meest aansluit bij uw wensen en situatie. Daarna wordt bekeken welke bank / geldverstrekker daar een passend product en een scherpe rente bij heeft. Dat kan zelfs uw eigen huisbank zijn.
U krijgt onafhankelijk hypotheekadvies waarbij uw belang centraal staat.

Tarieven

Bij fload kunt u terecht met alle denkbare hypotheekvragen. Wij bieden dienstverlening op maat en hanteren eerlijke, passende tarieven passend bij uw vraag en situatie.
Neem gerust contact met hen op voor een vrijblijvende opgave van hun tarief in uw situatie.

Fload