Makelaar Ypenburg

Ik ben al lange tijd woonachtig- en werkachtig in Ypenburg en ken dit stadsdeel van Den Haag dan ook uitstekend. Zo koppel ik hier al jaren met veel plezier mensen aan nieuwe woningen.

Vrijblijvend verkoopadvies

Het verkopen/ kopen van een huis is niet niks. Indien je plannen hebt om jouw huis te verkopen dan kom ik graag bij je langs om je plannen te bespreken, en je verder te helpen. Na het gesprek help ik je verder door kosteloos een waardebepaling van de woning te sturen. Daarna gaan we gezamenlijk aan de slag om een strategische vraagprijs voor jouw woning vast te stellen.

Hoe ga ik te werk?

Het is mijn doel om woningzoekenden verliefd te laten worden op jouw huis. Dit doe ik door mooie, professionele foto’s én dito video’s te maken van jouw huis. Ook stel ik altijd een duidelijke plattegrond op met exacte afmetingen van jouw woning. Dit zorgt ervoor dat potentiele kopers direct kunnen inzien hoe zij hun meubels in uw huis zouden plaatsen.

Een makelaar die jouw huis en wensen kent

Ik geef je op integere wijze inzicht in welke vragen je echt hebt. Ik help je graag verder met het vinden van de juiste antwoorden. En ondersteun bij het realiseren van jouw wensen. Het beste resultaat wordt naar mijn mening behaald vanuit vertrouwen en wederzijds respect. Ik probeer je dan ook altijd verder te helpen op welke manier dan ook.

Tarieven

Wij maken vooraf duidelijke afspraken over het tarief dat ik je (vooraf of via de notaris) in rekening zal brengen als verkoop- of aankoop makelaar. Hier komen dus ook geen onverwachte kosten bij kijken!

Gekwalificeerde VBO-Makelaar

Als gekwalificeerde VBO-makelaar hecht ik grote waarde aan professioneel, eerlijk advies. Ik vind het belangrijk dat mijn kennis van de ontwikkelingen in mijn werkgebied én de vastgoedsector up-to-date is. Wanneer ik onverhoopt het antwoord op een van je vragen niet meteen paraat heb, weet ik direct waar ik deze informatie wél vandaan kan halen.

VBO is een brancheorganisatie voor ruim 1.100 makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten uit heel Nederland. Bij VBO-makelaars staat betrokkenheid en kennis van de lokale markt centraal. Ook ik sta bekend om mijn grote betrokkenheid met mijn klanten, en blijf continu meer leren over de lokale markt. Lees hier meer over de brancheorganisatie VBO.

Ruime Openingstijden

Ik ben voor mijn (potentiële) klanten 24/7 bereikbaar via telefoon, whatsapp, en mijn website. Wanneer ik even niet in de gelegenheid ben om de telefoon op te nemen, kunt u van mij gegarandeerd binnen 2 uur een reactie verwachten.

Vragen?

Wat maakt Ypenburg zo mooi om te wonen?

 • Nieuwe wijk met veel groen en grote speelplekken
 • Winkelcentrum Ypenburg
 • Ideale locatie van de wijk

Ypenburg heeft ongeveer 27.000 inwoners en vormt samen met de aangrenzende wijken Leidschenveen, Forepark, en Hoornwijk sinds 1 januari 2002 het achtste Haagse stadsdeel, Leidschenveen-Ypenburg. Ypenburg bestaat uit zes buurten: De Bras, Singels, Waterbuurt, Bosweide, De Venen, en Morgenweide

Ypenburg wordt gekenmerkt als een ruim opgezette, kinderrijke Vinex-wijk met grote speelplekken, en veel groen. Het is een groene woonwijk met recreatiegebieden op loop- en fietsafstand. Je woont in Ypenburg rustig zonder de drukte van het Haagse stadsleven, dichtbij de Delftse Hout, Bieslandse Bos, en de Dobbeplas. Een ideale buurt voor gezinnen met kinderen dus! Daarnaast maken open weide landschappen, groene woonwijken, landgoederen, en grote volkstuinen, Ypenburg een uitermate bijzondere (woon)wijk.

In winkelcentrum van Ypenburg vind je verschillende supermarkten, meerdere (vers)speciaalzaken, modewinkels, en winkels met luxe-artikelen. Ontworpen naar voorbeeld van het Italiaanse stadje San Gimignano, geeft het winkelcentrum Ypenburg een speciaal karakter, vooral als ’s avonds de torens en bolvormige lampen gekleurd verlicht zijn. Verder ontstaan door grote verschillen in architectuur in de wijk meerdere buurtjes met elk hun eigen identiteit.

Ook qua ligging is Ypenburg een ideale wijk. De wijk is goed bereikbaar met de auto, fiets, en het openbaar vervoer. Het centrum van Den Haag ligt met de auto op ongeveer 20 minuten afstand van Ypenburg. Ook met het openbaar vervoer duurt het 20 minuten om het centrum van de hofstad te bereiken. Ypenburg ligt tussen de snelwegen A13, waarmee de wijk is ontsloten via afrit 8 (Delft-Noord), de A4, waarmee de wijk is ontsloten via afrit 10 (Rijswijk-Centrum), en de A12, waarmee de wijk is ontsloten via afrit 5 (Nootdorp).

Over Alexandra van der Schot

Ik merkte al op jonge leeftijd dat ik makelen interessant vind. Op mijn 21e verkocht ik mijn eigen appartement aan een ‘voorbijganger’ die interesse toonde. Na verschillende managementfuncties op Sales gebied besloot ik dat ik er klaar voor was om mijn kennis en ervaring in te zetten voor iets nieuws; de verkoop en aankoop van huizen voor particulieren. Ik vind dat ik een prachtig vak mag uitoefenen als makelaar en voel me bevoorrecht dat ik dit sinds mijn 50ste verjaardag als zelfstandige ondernemer kan doen. Een huis moet een thuis zijn, dit vind ik oprecht, en hiervoor kiezen mijn klanten.

Woning Verkopen of Kopen in Ypenburg

Wil jij je woning verkopen?

Er komt veel kijken bij het verkopen van een woning. Het is dan altijd fijn als je goed begeleid wordt, en zo veel mogelijk handelingen, zorgen en werkzaamheden uit handen kan geven. Dat doe ik graag voor je! Ik neem alle tijd voor je, en zorg voor goede ondersteuning gedurende het proces.

Wil jij een woning kopen?

Ook het kopen van een woning kan erg uitdagend en ingewikkeld zijn. Als makelaar ben ik gespecialiseerd om u professioneel te begeleiden bij deze belangrijke stap.

Dit zijn de voordelen van een aankoopmakelaar:

Een aankoopmakelaar:

 • heeft (vaak) voorrang bij de bezichtiging van huizen;
 • krijgt als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
 • voorkomt dat u in de bekende valkuilen trapt;
 • kent de markt, de stad, de wijken en woningen als zijn/haar eigen broekzak;
 • is een kundige en gedreven onderhandelaar;
 • begeleidt en ontzorgt tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht;
 • is kritisch en eerlijk.

Hoe werk ik als aankoopmakelaar?

Eerst hebben we een uitgebreid gesprek om kennis te maken. Samen brengen we in kaart wat jouw wensen zijn, en hoe we deze wensen gaan bereiken. Hierna houd ik de markt voor je in de gaten, en kom ik geregeld bij je terug met overzichten van nieuwe woningen die bij jouw zoekprofiel passen. Natuurlijk ga ik graag met je mee met het bezichtigen van woningen. Ik onderzoek daarnaast ook risicofactoren zoals achterstallig onderhoud, slechte fundering, of verborgen gebreken. Zo kijk ik ook of de vraagprijs reëel is. Ik geef advies, tips, en voer de onderhandelingen als jouw persoonlijke aankoopmakelaar.

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte. Hierbij komt onder andere het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst kijken, en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van de eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan we samen naar de notaris.

Algemeen advies

Naast het verkopen en aankopen van woningen houd ik mij ook bezig met de volgende facetten:

 • Hypotheek
 • Taxatie
 • Duurzaam wonen
 • Bouwkundige inspectie
 • Notaris
 • Aannemers
 • Verhuisbedrijf

Ik lever graag een dienstverlening op maat, en realiseer mij goed dat het aankopen en verkopen van een woning geen dagelijkse kost is voor klanten. Daarom kunnen mijn klanten mij ook altijd na afronding van de opdracht bellen voor advies; mijn dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning!

Routebeschrijving

Openbaar Vervoer:

Uitstekend bereikbaar - klik hier om uw OV route te plannen via Google Maps

Auto/fiets -

Ruime parkeergelegenheid voor de deur - klik hier om uw auto of fiets route te plannen via Google Maps

IK HELP U GRAAG .......

Wilt u dat ik u bel voor een GRATIS adviesgesprek vanwege uw zoektocht naar een woning of de plannen om uw huis te verkopen? Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem binnen 2 uur contact met u op om een afspraak in te plannen.