Makelaar Leidschenveen

Leidschenveen is niet alleen mijn werkgebied, sinds september 2000 woon ik hier ook. Ik ken dit stadsdeel van Den Haag dan ook als geen ander.

Vrijblijvend verkoopadvies

Heb je plannen om jouw huis te verkopen? Dan kom ik graag bij je langs om je plannen te bespreken. Ik stuur je na afloop kosteloos een waardebepaling van je woning zodat wij daarna gezamenlijk een strategische vraagprijs voor jouw woning kunnen vaststellen.

Mijn werkwijze

Met mijn slimme, unieke verkoopstrategie is het mijn doel om woningzoekenden verliefd te laten worden op jouw huis. Door middel van professionele foto’s en mooie video’s zullen mensen niet kunnen wachten om hun eigen meubels in jouw woning te plaatsen. Als finishing touch stel ik altijd een duidelijke plattegrond op met exacte afmetingen zodat gasten direct hun eigen indeling kunnen bepalen.

Een makelaar die jouw huis en wensen kent

Wij zijn er om jou te helpen. We geven je op integere wijze inzicht in welke vragen je echt hebt. Samen komen we vervolgens tot de juiste antwoorden. En waar nodig ondersteunen wij je natuurlijk bij het realiseren van deze antwoorden. Ik ben er verder van overtuigd dat het beste resultaat behaald kan worden vanuit wederzijds respect en vertrouwen.

Tarieven

Duidelijke afspraken worden vooraf gemaakt over het tarief dat ik je (vooraf of via de notaris) in rekening zal brengen als verkoop- of aankoopmakelaar. Er worden dus ook geen onverwachte kosten achteraf in rekening gebracht!

Gekwalificeerde VBO-Makelaar

Ik hecht grote waarde aan professioneel, eerlijk advies. Ik zorg ervoor dat ik mijn kennis van vastgoed én van de ontwikkelingen in mijn werkgebied up-to-date houd. Wanneer ik onverhoopt een antwoord niet paraat heb, weet ik altijd exact waar ik de juiste informatie vandaan kan halen. Verder ben ik als gekwalificeerde VBO-makelaar zeer betrokken en ken ik de lokale markt. Lees hier meer over de brancheorganisatie VBO.

Ruime Openingstijden

Ik ben 24/7 bereikbaar via telefoon, whatsapp, en mijn website. Wanneer ik even niet in de gelegenheid ben om de telefoon aan te nemen, kunt u gegarandeerd binnen 2 uur een reactie verwachten.

 

Vragen?

 

 

 

Wat maakt Leidschenveen zo mooi om te wonen?

 • Eigen karakter: Verschillende buurtjes met elk hun unieke identiteit
 • Rijk scala aan voorzieningen
 • Uitstekende ligging van de wijk

 

Leidschenveen heeft zo'n 20.000 inwoners en vormt samen met de aangrenzende wijken Ypenburg en Forepark, en Hoornwijk, sinds 1 januari 2002 het achtste Haagse stadsdeel, Leidschenveen-Ypenburg. Leidschenveen bestaat uit een vijftal buurten: Velden, Waterland, ‘s-Gravendreef, Lanen, en De Dijken (voorheen Rietbuurt).

In het hart van Leidschenveen bevindt zich het winkelcentrum t’Hoge Veen, met veel winkels, horecagelegenheden, en een supermarkt. Verder vindt u in de wijk ook een gezondheidscentrum met apotheek, diverse basis- en middelbare scholen, de British School, en legio moderne sportfaciliteiten. Met de huidige aanleg van natuur- en recreatiegebied Nieuwe Driemanspolder (350 hectare) krijgt Leidschenveen daarnaast haar eigen "Vondelpark"(!) Ook ligt het stadion waar voetbalclub ADO Den Haag haar thuiswedstrijden speelt in Leidschenveen.

Leidschenveen wordt gekenmerkt door een ligging te midden van grootschalige landelijke infrastructuur. Aan de westkant ligt autosnelweg A4 en aan de zuidkant de A12. Beide wegen snijden elkaar ter hoogte van Leidschenveen op het Prins Clausplein. Leidschenveen kent meerdere spoorlijnen. Sinds eind 2007 rijdt de RandstadRail door de wijk en deze stopt op Leidschenveen en Forepark. Er is een directe verbinding met de binnensteden van Rotterdam en Den Haag. In de wijk loopt de Nootdorpboog, de verbinding tussen de spoorlijn Den Haag - Gouda en de onderhoudswerkplaats van NedTrain in Leidschendam. Sinds 1 juli 2010 is in Leidschenveen tram 19 tussen Leidschendam en Delft operationeel.

Aan de noordkant wordt Leidschenveen begrensd door de Landscheidingsdijk. Deze eeuwenoude dijk scheidt de beheersgebieden van de hoogheemraadschappen van Delfland en Rijnland. Dwars door de wijk ligt de Veenweg, een oude verhoogde weg waarover in vroegere tijden het in de achterliggende gebieden gewonnen veen werd afgevoerd naar Delft.

Over Alexandra van der Schot

Dat ik makelen interessant vind, bleek al toen ik op mijn 21ste op een regenachtige avond mijn eigen appartement verkocht aan een ‘voorbijganger’ die interesse toonde. Nadat ik mijn studie afgerond had wilde ik eerst ervaring opdoen in sales. Nadat ik bij diverse werkgevers gewerkt heb in verschillende managementfuncties, besloot ik dat ik er klaar voor was om mijn kennis en ervaring in te zetten voor de verkoop en aankoop van huizen voor particulieren. Ik vind dat ik het mooiste vak mag uitoefenen als makelaar en voel me bevoorrecht dat ik dit sinds mijn 50ste verjaardag als zelfstandig ondernemer kan doen. Waarom kiezen klanten voor mij? Omdat ik als geen ander begrijp dat een huis een thuis moet zijn.

Woning Verkopen of Kopen in Leidschenveen

Ik wil mijn woning verkopen, wat nu?

Bij het verkopen van jouw huis komt een hoop kijken. Het is fijn als je hier goed in wordt begeleid en zo veel mogelijk handelingen, zorgen en werkzaamheden uit handen worden genomen. Dat doe ik graag voor u! Hierdoor kan jij zorgeloos en succesvol je woning verkopen. Ik neem alle tijd voor u; voor, tijdens én na een succesvolle afloop van de opdracht.

Ik wil een woning kopen, wat nu?

Je wil een nieuwe woning kopen en een thuis creëren. Ik ben als makelaar gespecialiseerd om u professioneel te begeleiden bij deze belangrijke stap. Het kopen van een nieuwe woning kan namelijk ingewikkeld zijn en kent vele valkuilen.

Als aankoopmakelaar bied ik de volgende voordelen:

 • voorrang bij de bezichtiging van huizen;
 • ik krijg als eerste het nieuwe aanbod onder ogen;
 • voorkom dat je in de bekende valkuilen trapt;
 • ik ken de markt, de stad, de wijken en woningen;
 • kundige en gedreven onderhandelaar;
 • begeleid en ontzorg je tijdens het gehele proces van zoekopdracht tot sleuteloverdracht;
 • Uiterst kritisch en eerlijk.

Hoe werk ik als aankoopmakelaar?

Tijdens het eerste uitgebreide kennismakingsgesprek brengen wij samen in beeld wat jouw wensen en eisen zijn. Daarna houd ik voor jou de markt in de gaten en voorzie ik je regelmatig van een overzicht van nieuwe woningen die passen bij jouw zoekprofiel. Ook ga ik graag mee met het bezichtigen van woningen. Ik onderzoek bijvoorbeeld ook de risico’s op achterstallig onderhoud, een slechte fundering, of verborgen gebreken. Ik bekijk natuurlijk ook of de vraagprijs actueel en reëel is. Met andere vragen gerelateerd aan de omgeving, voorzieningen, veiligheid, en andere zaken kan je ook bij mij terecht. Ik geef graag advies en tips! Ook voer ik de onderhandelingen als persoonlijke aankoopmakelaar.

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte. Dit bestaat uit de volgende stappen. Eerst stellen we de koopovereenkomst op. Daarna wordt deze koopovereenkomst getekend, en regelen we de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en ga ik met je mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geef ik mijn klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

 • Hypotheek
 • Taxatie
 • Duurzaam wonen
 • Bouwkundige inspectie
 • Notaris
 • Aannemers
 • Verhuisbedrijf

De aankoop of verkoop van een woning is geen dagelijkse kost. Daarom wil ik graag dienstverlening op maat leveren.

Ook na afronding van een opdracht wil ik er zijn voor mijn klanten. Zij mogen mij dan ook altijd opbellen voor advies na afronding van een opdracht. Mijn dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning!

 

Routebeschrijving

 

Openbaar Vervoer:

Uitstekend bereikbaar - klik hier om uw OV route te plannen via Google Maps

Auto/fiets -

Ruime parkeergelegenheid voor de deur - klik hier om uw auto of fiets route te plannen via Google Maps

 

IK HELP U GRAAG .......

Wilt u dat ik u bel voor een GRATIS adviesgesprek vanwege uw zoektocht naar een woning of de plannen om uw huis te verkopen? Vul onderstaand uw gegevens in en ik neem binnen 2 uur contact met u op om een afspraak in te plannen.