SCHEIDEN, HOE NU VERDER?

Gepubliceerd op: 03-11-2020

EN DAN LIGT DAAR HET BESLUIT: JULLIE GAAN SCHEIDEN!

Wat te regelen bij een scheiding? Wie gaat waar wonen? Is dit financieel haalbaar? Hoe verdelen we de kinderkosten? En, minstens zo belangrijk: hoe regel je de scheiding goed voor jullie kinderen?

Een scheiding roept veel vragen op. Het is logisch dat jullie niet weten waar te beginnen.

Omdat ik als makelaar een compleet pakket van hoogwaardige dienstverlening wil aanbieden aan mijn klanten, ben ik in gesprek gegaan met Hiske Zuijderwijk & Ancis Verweij van ZV Scheidingsspecialisten.  

Hiske & Ancis werken op maat. Ook nu het Corona virus in Nederland aanwezig is. Zij kunnen jullie informeren over de online mogelijkheden.

Mochten jullie behoefte hebben aan losse onderdelen uit hun scheidingsbegeleiding, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Denk hierbij aan:

  • Losse gesprekken met een mediator
  • Aanpassen van bestaand ouderschapsplan vanwege veranderingen binnen de gezinssituatie of anderen behoeften van de kinderen
  • Aanpassen van de vaststellingsovereenkomst of convenant naar behoefte
  • Mediation gesprekken tussen kinderen en de ouder waarmee het contact niet goed verloopt
  • Coachingsgesprekken met kinderen individueel op het gebied van scheiding
  • Deelname aan het volledige programma: “De Kinderen Scheiden Mee”. www.dekinderenscheidenmee.nl

Als jullie niet getrouwd zijn maar samenwonen en uit elkaar gaan, dan kunnen zij jullie hier ook bij begeleiden.

Mochten jullie geen kinderen hebben maar wel duurzame afspraken met elkaar willen maken op het gebied van financiën, woning en pensioenen, dan kunnen zij jullie zeker ook hierbij helpen.

Graag gaan zij met jullie in gesprek welke wensen jullie hebben en of deze te realiseren zijn. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Onze focus ligt op de regio’s Den Haag, Zoetermeer, Lansingerland, Leiden en Alphen aan den Rijn maar zij zijn ook toegankelijk voor andere regio’s binnen de randstad.

ALLES ONDER ÉÉN DAK, DAT GEEFT RUST!