Laat je niet gek maken!!

Gepubliceerd op: 13-01-2020

Het afgelopen jaar zijn er veel nieuwsitems verschenen over de krapte op de woningmarkt. Ik zal zeker niet betwisten dat het voor een aantal grote zoekersgroepen lastig en misschien bijna onmogelijk is om een geschikte woning te vinden. Maar het valt mij ook op dat de makelaars angstvallig stil blijven in deze discussie!

Ik ben niet zo'n makelaar die zich door het nieuws angstig laat maken. Ook het afgelopen jaar heb ik prachtige woningen gevonden voor mijn aankoopklanten (ook voor starters!) waarvan zij inmiddels hun nieuwe thuis hebben gemaakt. Het is een kwestie van goed zoeken en weten wáár je moet zoeken........ door de juiste aankoopmakelaar. Ben jij ook op zoek naar een woning, maar viste je verschillende keren achter het net? Bel mij voor een afspraak voor een gratis adviesgesprek zodat ik samen met jou kan kijken wat de (on)mogelijkheden zijn.