Coronacrisis of niet: De huizenprijzen blijven maar stijgen!

Gepubliceerd op: 26-10-2020

Coronacrisis of niet: De huizenprijzen blijven maar stijgen!

Is dit een goed moment om ons huis te verkopen? Maar dan moeten wij natuurlijk ook de hoofdprijs betalen voor een ander huis. Waar doen we verstandig aan? HELP!

Als professioneel makelaar volg ik het nieuws met betrekking de woningmarkt op de voet. De onzekerheid van de invloed van COVID-19 op de woningmarkt zie ik ook terug in de artikelen die verschijnen van de verschillende financiële instellingen. Ik kan niet anders dan de 'rode lijn' uit deze informatie halen en deze te combineren met mijn eigen kennis en ervaringen om mijn klanten goed te adviseren.

Het feit dat de woningmarkt voorlopig krap blijft (er staan maar weinig huizen te koop, er worden weinig woningen gebouwd en er zijn veel mensen die een woning willen kopen) betekent dat de huizenprijzen zullen blijven stijgen. Een stijging van de hypotheekrente ligt daarentegen ook in de lijn der verwachting. Je zou toch denken dat het niet anders kan dan dat die een keer gaat stijgen. Maar wanneer?

Iedere situatie is anders, dus ieder (verhuis)advies dat ik geef moet op maat zijn. Willen jullie dat ik een keer langs kom om hierover te praten, dan nodig ik jullie van harte uit om mij te bellen voor een gratis adviesgesprek. Na afloop van de afspraak mail ik jullie binnen 24 uur een waardebepaling van jullie woning die nog meer inzicht zal geven om een goede keuze te maken: Verhuizen JA/NEE?

Alexandra van der Schot Makelaardij
06-11092386
"Dé makelaar van de regio Haaglanden die begrijpt dat een huis een thuis moet zijn."